Szerző: mz

2000. március 6. 00:42

IDE RAID csatoló

Az Iwill USA Corporation , mely - úgy hiszem - Magyarországon az ismeretlen cégek sorába tartozik, egy IDE, pontosabban ATA/66 merevlemezekkel dolgozó RAID csatolót jelentett be. A SIDE RAID támogatja a nagyobb gyártók merevlemezeit, mint Fujitsu, IBM, Maxtor, Quantum, Seagate és Western Digital. Előnye, hogy teljesen hardveres megoldást kínál.

Az Iwill USA Corporation, mely - úgy hiszem - Magyarországon az ismeretlen cégek sorába tartozik, egy IDE, pontosabban ATA/66 merevlemezekkel dolgozó RAID csatolót jelentett be. A SIDE RAID támogatja a nagyobb gyártók merevlemezeit, mint Fujitsu, IBM, Maxtor, Quantum, Seagate és Western Digital. Előnye, hogy teljesen hardveres megoldást kínál.
A kártya - ugyanis egy PCI buszos bővítőkártyáról van szó - maximálisan négy merevlemezt, illetve RAID 0, 1 és 0+1 módokat támogat. A RAID 0 szétosztja az adatokat a merevlemezekre, ezáltal nagyobb átviteli sebességet biztosít - kiváló megoldás egy olcsóbb videoszerkesztő munkaállomás összeállításához. A RAID 1 tükrözést végez, így az egyik merevlemez kiesése esetén is megmaradnak az adatok. A RAID 0+1 a két funkció egyesítése.
A SIDE RAID - sajnos - csak Windows 9x, Windows NT és Windows 2000 illesztőprogramokkal rendelkezik.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról