Szerző: Bőle György

2021. június 2. 12:37

Agilitás minden szinten

Csapat szintű agilitásról sokan beszélnek, sokan űzik is. Arról azonban sokkal kevesebb az infó, hogyan lehet az agilitást kiterjeszteni a vállalatok felsőbb szintjeire, egészen a stratégiáig?

Alkalmazásfejlesztés mindenkinek webinár a Microsofttal (x)

Ismerd meg, hogyan tudsz kódolás nélkül alkalmazásokat létrehozni, adatokat elemezni és folyamatokat automatizálni a Microsoft Power Platform segítségével.

Alkalmazásfejlesztés mindenkinek webinár a Microsofttal (x) Ismerd meg, hogyan tudsz kódolás nélkül alkalmazásokat létrehozni, adatokat elemezni és folyamatokat automatizálni a Microsoft Power Platform segítségével.

Min kell még változtatni, hogy az agilitás valóban hozza az elvárt eredményeket, és ne csak hangzatos szólam legyen a vezetők szájából? Milyen módszerekkel lehet az agilis gondolkodást elvinni a vezetőséghez? Alkalmas lehet erre az OKR? Mi az a QBR? Ezekre a kérdésekre ad választ Bíró Tamás a HWSW free! meetup-sorozat 2021. május 18-i, Scrum Update című állomásán elhangzott és alább megtekinthető előadása.

A téma iránt érdeklődők a Scrum újdonságaival a HWSW 2021. június 1-jén kezdődő, 6 alkalmas, 12 órás, Scrum Update című gyakorlatorientált, online képzésén közelebbről is megismerkedhetnek. A tanfolyam órái utólag felvételről bármikor visszanézhetők.

16:24
 

Agilitás minden szinten - Bíró Tamás

Még több videó

Június 23-án a modern fejlesztői környezetek biztonságával foglalkozó ingyenes meetup lesz. Kiderül hogyan kell a biztonságot a cég kultúra részéve tenni, hogyan lehet skálázni mindezt a deploy sebességével együtt, és lesz szó a Docker és Kubernetes biztonságáról is.

a címlapról

Hirdetés

Találkozzunk, idén is lesz SYSADMINDAY!

2021. június 21. 00:07

Duna melletti szabadtéri helyszínen, a Budapest Gardenben idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt, az IT-üzemeltetők világnapját. Hosszú hónapok bezártsága után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal, szakmázzunk, és sörözzünk együtt.