:

Szerző: Bőle György

2021. június 2. 12:37

Agilitás minden szinten

Csapat szintű agilitásról sokan beszélnek, sokan űzik is. Arról azonban sokkal kevesebb az infó, hogyan lehet az agilitást kiterjeszteni a vállalatok felsőbb szintjeire, egészen a stratégiáig?

Hello, itt az idei SYSADMINDAY!

Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

Hello, itt az idei SYSADMINDAY! Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

Min kell még változtatni, hogy az agilitás valóban hozza az elvárt eredményeket, és ne csak hangzatos szólam legyen a vezetők szájából? Milyen módszerekkel lehet az agilis gondolkodást elvinni a vezetőséghez? Alkalmas lehet erre az OKR? Mi az a QBR? Ezekre a kérdésekre ad választ Bíró Tamás a HWSW free! meetup-sorozat 2021. május 18-i, Scrum Update című állomásán elhangzott és alább megtekinthető előadása.

A téma iránt érdeklődők a Scrum újdonságaival a HWSW 2021. június 1-jén kezdődő, 6 alkalmas, 12 órás, Scrum Update című gyakorlatorientált, online képzésén közelebbről is megismerkedhetnek. A tanfolyam órái utólag felvételről bármikor visszanézhetők.

16:24
 

Agilitás minden szinten - Bíró Tamás

Még több videó

A K8s annyira meghatározó technológia, hogy kis túlzással szinte az összes IT-szakemberre nézve karrier-releváns.

a címlapról