Szerző: Bőle György

2021. május 13. 19:00

Bankok és appok - mit tanulhatunk a fintech-forradalom biztonságmániájától?

Banki környezetben a mobilalkalmazások biztonságára kiemelt figyelmet szentelnek, pont ezért érdemes az ott szerzett tapasztalatokat megismerni minden appfejlesztéssel foglalkozó szakembernek.

Alkalmazásfejlesztés mindenkinek webinár a Microsofttal (x)

Ismerd meg, hogyan tudsz kódolás nélkül alkalmazásokat létrehozni, adatokat elemezni és folyamatokat automatizálni a Microsoft Power Platform segítségével.

Alkalmazásfejlesztés mindenkinek webinár a Microsofttal (x) Ismerd meg, hogyan tudsz kódolás nélkül alkalmazásokat létrehozni, adatokat elemezni és folyamatokat automatizálni a Microsoft Power Platform segítségével.

Háló Zsolt mobilalkalmazás fejlesztőként, majd security szakemberként is dolgozott banki alkalmazásokon itthon és külföldön, a 2017. november 29-i HWSW mobile! konferencián elhangzott és alább megtekinthető előadásában a területen szerzett tapasztalatait osztotta meg röviden.

20:02
 

Bankok és appok - mit tanulhatunk a fintech-forradalom biztonságmániájától? - Háló Zsolt (Ombori)

Még több videó

Június 23-án a modern fejlesztői környezetek biztonságával foglalkozó ingyenes meetup lesz. Kiderül hogyan kell a biztonságot a cég kultúra részéve tenni, hogyan lehet skálázni mindezt a deploy sebességével együtt, és lesz szó a Docker és Kubernetes biztonságáról is.

a címlapról

Hirdetés

Találkozzunk, idén is lesz SYSADMINDAY!

2021. június 18. 05:15

Duna melletti szabadtéri helyszínen, a Budapest Gardenben idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt, az IT-üzemeltetők világnapját. Hosszú hónapok bezártsága után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal, szakmázzunk, és sörözzünk együtt.