Szerző: Bőle György

2021. május 5. 11:08

iOS code signing alapok CI környezetben

Mi a különbség az Xcode Managed és a Manuális Code Signing között.

Alkalmazásfejlesztés mindenkinek webinár a Microsofttal (x)

Ismerd meg, hogyan tudsz kódolás nélkül alkalmazásokat létrehozni, adatokat elemezni és folyamatokat automatizálni a Microsoft Power Platform segítségével.

Alkalmazásfejlesztés mindenkinek webinár a Microsofttal (x) Ismerd meg, hogyan tudsz kódolás nélkül alkalmazásokat létrehozni, adatokat elemezni és folyamatokat automatizálni a Microsoft Power Platform segítségével.

Birmacher Ákos, a Bitrise tooling mérnökének a HWSW free! meetup-sorozat mobilfejlesztői állomásán elhangzott és alább megtekinthető előadása során megnézzük, hogy egy code signing során az Xcode-nak milyen signing certificate-ekre van szüksége, ezeket a fájlokat hogyan tudjuk beszerezni és kezelni annak függvényében, hogy Xcode Managed vagy manuális Code Signing-ot használunk. Ezenkívül átnézzük azt is, hogy ezeket a fájlokat hogyan tudjuk kiexportálni és biztosítani egy CI rendszernek.

16:10
 

iOS code signing alapok CI környezetben - Birmacher Ákos (Bitrise)

Még több videó

Június 23-án a modern fejlesztői környezetek biztonságával foglalkozó ingyenes meetup lesz. Kiderül hogyan kell a biztonságot a cég kultúra részéve tenni, hogyan lehet skálázni mindezt a deploy sebességével együtt, és lesz szó a Docker és Kubernetes biztonságáról is.

a címlapról

Hirdetés

Találkozzunk, idén is lesz SYSADMINDAY!

2021. június 20. 23:45

Duna melletti szabadtéri helyszínen, a Budapest Gardenben idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt, az IT-üzemeltetők világnapját. Hosszú hónapok bezártsága után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal, szakmázzunk, és sörözzünk együtt.