Szerző: Koi Tamás

2023. november 24. 12:16

Pofára fogsz esni, de akkor is állj fel!

Magyarország egykor pezsgő startup-szcénáját is meglehetősen zilálttá tették az elmúlt évek eseményei, ebben az adásban arra teszünk kísérletet, hogy vendégeink segítségével megértsük a mögöttes folyamatokat.

Mi a sztori, magyar startupok? Miként csapódott le a Covid19, a háború és a gazdasági válság a hazai szegmensben? Tényleg elhúzott mellettünk a világ, vagy azért van még muníció a magyar startupokban? Min kéne változtatni, hogy újra legyen sok Prezink és aiMotive-unk?

Ezeket a kérdéseket jártuk körbe ebben az adásban szakértő vendégeinkkel, Biás Csongorral és Györkő Zoltánnal, a Startup Hungary ügyvezető igazgatójával és elnökével.

Az adásban elhangzott cikkek, videók, tartalmak a Discord csatornánkon érhetők el, ahol még beszélgetni is tudsz velünk, és a többi hallgatóval. Adásainkat megtaláljátok a SoundCloudon, a Spotify-on, az Apple Podcasten és a Google Podcasten.

Mik azok a sötét mintázatok, vagy ahogy az angol nevezi őket, dark patternek? Miért találkozunk egyre többször velük és mit tehetünk, hogy ne kerüljünk a csapdájukba?

a címlapról