Szerző: Koi Tamás

2023. augusztus 4. 10:02

Panaszra semmi ok!

Újabb negyedéven vannak túl az IT-szektor szereplői, megjelentek azonban az első, bizakodásra okot adó jelek több cégnél is. Ezt értékeljük a heti weekly podcastünkben, amiben sok minden másról is szó esik.

A Vodafone ügyfelei mégis sokat panaszkodnak és egy részüknek meg is éri a Média- és Hírközlési Biztoshoz fordulni. Az IT-cégek befektetőinek viszont mostanában valóban nincs sok okuk a panaszra, hiszen majdnem mindenkinek sikerült túljutnia már a mélyponton. Az Alphabet, a Meta és az Intel számait tüzetesebben is megnézzük.

Végül pedig a hajlítható kijelzős okostelefonokra vágyók sem panaszkodhatnak, hiszen máris a boltokba kerül a Samsung Galaxy Z Flip/Fold 5, ami tovább tökéletesítette a mechanikát.

Az adásban elhangzott cikkek, videók, tartalmak a Discord csatornánkon érhetők el, ahol még beszélgetni is tudsz velünk, és a többi hallgatóval. Adásainkat megtaláljátok a SoundCloudon, a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról