Szerző: Bőle György

2023. június 2. 08:02

JavaScript, remote, óceán, Portugália!

A legfrissebb kraftie adásban a digitális nomádok Mekkájáról, Portugáliáról beszélgettünk, illetve arról, milyen is ott IT szakemberként dolgozni.

Éhesen ne menj vásárolni, mediterrán nyaralás után meg ne csinálj podcastot Portugáliáról. A HWSW podcast! nyolcadik kraftie adásában kicsit túltoltuk a napfényt, meg az óceánt az IT rovására, de azért az is kiderül, milyen JavaScript fejlesztőnek lenni Portugáliában, vagy milyen az adórendszer. Vendégünkkel, Kökény Tamással (alias Tojás) csináltuk egy igazi nyári adást.

Az adásban hivatkozott cikkek, videók, tartalmak a Discord csatornánkon érhetők el, ahol még beszélgetni is tudsz velünk. Adásainkat megtaláljátok a SoundCloudon, a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, és a YouTube csatornánkon.

A kraftie eseménysorozat állandó támogatója a Tesco Technology.

A sorozat október 17-i, első állomásán az AWS-ben már elérhető generatív AI megoldásokat vesszük nagyító alá. Sőt egy ígéretes, hazai felhasználásméréssel foglalkozó startup is itt debütál majd!

a címlapról

0

Popszakma, hackerek, menőzés

2023. szeptember 29. 11:55

A hacker karaktere évtizedek óta jelen van az irodalomban vagy éppen a filmiparban, tevékenységük és társadalmi megítélésük ezzel együtt sokat változott az évek során.