Szerző: Bőle György

2023. június 2. 08:02

JavaScript, remote, óceán, Portugália!

A legfrissebb kraftie adásban a digitális nomádok Mekkájáról, Portugáliáról beszélgettünk, illetve arról, milyen is ott IT szakemberként dolgozni.

Éhesen ne menj vásárolni, mediterrán nyaralás után meg ne csinálj podcastot Portugáliáról. A HWSW podcast! nyolcadik kraftie adásában kicsit túltoltuk a napfényt, meg az óceánt az IT rovására, de azért az is kiderül, milyen JavaScript fejlesztőnek lenni Portugáliában, vagy milyen az adórendszer. Vendégünkkel, Kökény Tamással (alias Tojás) csináltuk egy igazi nyári adást.

Az adásban hivatkozott cikkek, videók, tartalmak a Discord csatornánkon érhetők el, ahol még beszélgetni is tudsz velünk. Adásainkat megtaláljátok a SoundCloudon, a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, és a YouTube csatornánkon.

A kraftie eseménysorozat állandó támogatója a Tesco Technology.

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.