Szerző: Koi Tamás

2023. május 12. 12:58

Lenyomja a Pixel Fold a Galaxy Z Foldot? És miért nem?

Az idei Google I/O amilyen unalmasnak ígérkezett eleinte, annyira izgalmas témákat hozott, illetve megmutatta, hogy az MI hype mennyivel többről szól az ChatGPT és a hasonló LLM-megoldásokban rejlő lehetőségek kiaknázásáról. Ezekről beszélgetünk az új adásban.

AI, AI, AI, AI, Fold. Pár szóban ez az idei Google I/O összefoglalója, de mielőtt mindenki legyintene, a Google ezúttal nem a hype-ra ült fel elsősorban, hanem megmutatta, miként képzeli el az internetes keresés jövőjét a világ legnagyobb internetes keresőcége.
Aztán itt a Pixel Fold, mely az első, igazán ütőképes alternatívája lehet a Samsungnak a hajtogatható kijelzős mobilok piacán a tengerentúlon, ahol a kínai piaci szereplők nem igazán rúghatnak labdába.

Az adásban hivatkozott cikkek, videók, tartalmak a Discord csatornánkon érhetők el, ahol még beszélgetni is tudsz velünk. Adásainkat megtaláljátok a SoundCloudon, a Spotify-on, az Apple Podcasten és a Google Podcasten.

A kraftie a HWSW IT-karrierrel foglalkozó, immár sok tízezer IT szakembert mozgató meetup- és podcast-sorozata. Mostantól pedig már egy hírlevél is! Iratkozz fel Te is, ha szeretnél heti egyszer egy rövid, de értékes karrierfókuszú tartalmat kapni.

a címlapról