Szerző: Bőle György

2023. április 6. 18:14

Segítség, elrabolt az Amazon!

A remote külföldi IT munkavállalással foglalkozó meetupunk és podcastunk után elég sok visszajelzést kaptunk arról, hogy sokakat érdekel az elköltözés lehetősége is. A legfrissebb kraftie adásban erre az igényre reflektáltunk.

A HWSW podcast! ötödik kraftie adásának vendége Málik Dávid szoftvermérnök, aki egy teljesen radar alatt zajló, budapesti, szállodai toborzóesemény után költözött ki Kanadába, Vancouverbe az Amazonhoz - sok más honfitársunkkal együtt. A beszélgetés folyamán végigjártuk, hogyan zajlott a casting, mivel jár a tengerentúlra költözés, illetve milyen egy olyan cégnél dolgozni, ahol több tízezer fejlesztőt foglalkoztatnak.

Az adásban hivatkozott cikkek, videók, tartalmak a Discord csatornánkon érhetők el, ahol még beszélgetni is tudsz velünk. Adásainkat megtaláljátok a SoundCloudon, a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, és a YouTube csatornánkon.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról