Szerző: Bodnár Ádám

2001. június 18. 14:23

100 GByte kapacitású ATA/100 merevlemezt jelentett be a Maxtor

HIRDETÉS

Az eladott merevlemezek számát tekintve piacvezető Maxtor Corporation bemutatta 5400 rpm sebességű DiamondMax merevlemezcsaládjának új tagjait.

A DiamondMax D540X egy 40 GByte/tányér kapacitású merevlemezcsalád, a 100 GByte-os DiamondMax D536X pedig a világ legnagyobb kapacitású ATA felületű merevlemeze. A merevlemezek már sorozatgyártás alatt állnak, kereskedelmi megjelenésük hamarosan várható.

Minden DiamondMax merevlemez ATA/100 csatolású, 2 MByte bufferrel valamint adat- és rázkódásvédelemmel van ellátva. A Maxtor új merevlemezeit ugyanúgy ajánlja asztali PC-kbe, mint szórakoztatóelektronikai termékekbe vagy hálózati tárolóegységekbe.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 3. 16:36

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.