Szerző: Bodnár Ádám

2001. június 16. 18:57

Japánban elfogyott a SEGA utolsó konzolja is

[SEGA Dreampage] Japánban már nem kapható a SEGA Dreamcast konzol - ugyanis elfogyott. Mint ismeretes, a SEGA márciusban jelentette be, hogy beszünteti a készülék gyártását és a fennmaradó készleteket az eredeti ár töredékéért kezdte kiárusítani.

A lépés eredményeként a SEGA Dreamcast lett az egyik legkeresettebb konzol a japán piacon, voltak időszakok, amikor a frissen debütált Game Boy Advance-t is megelőzték a Dreamcast eladási adatai.

A SEGA ebben az évben még legalább 100 játékot szeretne megjelentetni a Dreamcastra, köztük olyan legendákat, mint a Crazy Taxi 2 vagy a Shenmue régen várt folytatása.

Rossz hír viszont, hogy a Sierra a "kedvezőtlen piaci körülmények" miatt hivatalosan is törölte a Dreamcast-os Half-Life megjelenését, pedig a program állítólag az utolsó byte-ig elkészült.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

AKROBATA

5

Elrajtolt az Adobe AI asszisztense

2024. április 17. 12:40

Előfizetéses modellben használható az AI Assistant, ami a cég PDF-szerkesztőjébe és olvasójába épül be.