Szerző: Bodnár Ádám

2000. április 3. 23:51

ASUS BIOS-frissítés

HIRDETÉS

Nemrég adtunk hírt új ASUS V6x00 BIOS-ok megjelenéséről. A 3D Chipset jelentése szerint ha az új ASUS V6x00 BIOS égetésénél bekapcsoljuk a sidebanding használatát, az nVidia 5.xx Detonator driverekkel minden 3D alkalmazásban csonttá fagy a gépünk. Csak régebbi verziójú driverekkel használható a kártya. Ráadásul a sidebanding-et csak újabb BIOS-frissítéssel tudjuk kikapcsolni. Szóval vigyázzatok az új BIOS-okkal!

Még egy jótanács: BIOS-frissítés esetén a monitor kb. egy percig nem kap semmiféle jelet. Ez nem hiba, ez normális. Még véletlenül se kapcsoljátok ki ilyenkor a gépet, mert az eredmény használhatatlan videokártya lesz!

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 22:35

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.