:

Szerző: Barna József

2001. június 11. 20:42

Drágák a DVD-k az Európai Unióban

[The Register] A felhasználóktól érkezett panaszok alapján az Európai Bizottság ma vizsgálatot indított, melynek célja a DVD filmek magas uniós árának felülvizsgálata. Mario Monti, az EU versenybizottságának megbízottja ma elmondta, hogy a Bizottság levélben kért a filmek árpolitikájával kapcsolatos felvilágosítást a hollywoodi filmgyáraktól.

Az Európai Bizottság elsősorban azt kívánja megvizsgálni, hogy nem versenyellenes-e a világ DVD-régiók szerinti felosztása illetőleg az Egyesült Államok privilegizált helyzete. Amint az ismeretes, az amerikai régióban előbb és olcsóbban kerülnek forgalomba a DVD filmek.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 00:03

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.