Szerző: Barna József

2001. június 11. 20:42

Drágák a DVD-k az Európai Unióban

[The Register] A felhasználóktól érkezett panaszok alapján az Európai Bizottság ma vizsgálatot indított, melynek célja a DVD filmek magas uniós árának felülvizsgálata. Mario Monti, az EU versenybizottságának megbízottja ma elmondta, hogy a Bizottság levélben kért a filmek árpolitikájával kapcsolatos felvilágosítást a hollywoodi filmgyáraktól.

Az Európai Bizottság elsősorban azt kívánja megvizsgálni, hogy nem versenyellenes-e a világ DVD-régiók szerinti felosztása illetőleg az Egyesült Államok privilegizált helyzete. Amint az ismeretes, az amerikai régióban előbb és olcsóbban kerülnek forgalomba a DVD filmek.

Szerkesztőségi csapatunkba padavanokat keresünk, akik hozzánk hasonló elveket vallanak a tájékoztatásról és nyitottak az éles kiképzésre.

a címlapról

Hirdetés

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indítunk, most early bird kedvezménnyel!

2021. július 31. 11:30

A 8 alkalmas tanfolyam tökéletes választás lehet azoknak a szakembereknek, akik teszt jelleggel már használnak Kubernetest és általános ismeretekkel is rendelkeznek, de vagy nem a mindennapok szintjén, vagy éles környezetbeli elvárások nélkül. A képzéshez most 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!