Szerző: mz

2000. április 3. 22:38

Bővít az F-Secure

HIRDETÉS

A biztonsági megoldásairól közismert F-Secure a minap "magáévá tette" a Modera nevű finn cégecskét, mely eddig mobil megoldások fejlesztésével múlatta az időt. A kb. 20, az EPOC operációs rendszerben biztosan mozgó fejlesztő ezentúl is a mobil világban mozognak, de biztonsági megoldásokat kell fejleszteniük - az F-Secure hosszú távú stratégiájának megfelelően ők alkotják az F-Secure Wireless Competence Center kemény magját. Az F-Secure 141,493 darab, összesen kb. 10,6 millió euro értékű részvénnyel fizetett meg a szerzeményért.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 04:54

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.