Szerző: roberto

2001. június 7. 19:10

A Red Hat a Linux kernel felépítésével foglalkozó gyakorlati képzést indít

Red Hat[Red Hat] A Red Hat fejlesztők számára összeállított tananyagának újabb fokozata a most megindított képzés, amely a jártasságot biztosít a kernellel való munkában. A programozók jelentős része függ a kerneltől a napi munkája során, ezért a legfrissebb kernelfunkciók ismerete nélkülözhetetlen a lehetőségek teljes kihasználásához. "A hardware OEM-ek, beágyazott rendszerekkel foglalkozó mérnökök, szoftverfejlesztők kérték a kernel belső tulajdonságaira fókuszáló képzést" -- kommentálta a bejelentést a Red Hat oktatási szolgáltatásokért felelős elnöke, Peter Childers.

A Red Hat Linux Kernel Internals egy intenzív kurzus, amely során részletesen megvizsgálják a kernel felépítését, a feladatütemezést, a memóriakezelést, és a perifériák kezelését. Az Egyesült Államokban már júniusban útjára indítják a kurzust, arról, hogy az európai oktatási központokba mikor jut el ez az oktatási program, nem számolt be a sajtóközlemény.

Regisztrálj az ingyenes Cloud-native és DevOps tippek nagyvállatoknak konferenciára, ahol a Red Hat és az Alerant szakértői bemutatják a Kubernetes, OpenShift, microservice architektúrák gyakorlati alkalmazását!

a címlapról

privátháló

2

VPN-nel bővül a Google One

2020. október 30. 11:52

A vaskosabb előfizetésekhez a Google új, ajándék VPN szolgáltatást is hozzácsap.