:

Szerző: roberto

2001. június 7. 19:10

A Red Hat a Linux kernel felépítésével foglalkozó gyakorlati képzést indít

Red Hat[Red Hat] A Red Hat fejlesztők számára összeállított tananyagának újabb fokozata a most megindított képzés, amely a jártasságot biztosít a kernellel való munkában. A programozók jelentős része függ a kerneltől a napi munkája során, ezért a legfrissebb kernelfunkciók ismerete nélkülözhetetlen a lehetőségek teljes kihasználásához. "A hardware OEM-ek, beágyazott rendszerekkel foglalkozó mérnökök, szoftverfejlesztők kérték a kernel belső tulajdonságaira fókuszáló képzést" -- kommentálta a bejelentést a Red Hat oktatási szolgáltatásokért felelős elnöke, Peter Childers.

A Red Hat Linux Kernel Internals egy intenzív kurzus, amely során részletesen megvizsgálják a kernel felépítését, a feladatütemezést, a memóriakezelést, és a perifériák kezelését. Az Egyesült Államokban már júniusban útjára indítják a kurzust, arról, hogy az európai oktatási központokba mikor jut el ez az oktatási program, nem számolt be a sajtóközlemény.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 14:02

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.