:

Szerző: Bodnár Ádám

2001. június 1. 10:36

Magyar legenda: Terratec DMX XFire hangkártya tesztje, GeForce3 benchmark

A Savage Gamers a Terratec DMX XFire hangkártyát vette szemügyre. A tesztben főként a kártya hangminőségét vették górcső alá, és a DMX XFire minden tekintetben elnyerte a szerkesztőség tetszését.

    "Összességében egy nagyon jó hangkártyát ismertem meg a DMX XFire-ben. A hangminőség (beleértve a 3D-t is) az egyik legjobb, a driverekkel sincs gond (a WDM driverek visszásságait nem tekintem gondnak, más kártyánál sem jobb a helyzet). Akinek nincs szüksége 5.1-es kártyára (mert például AC3-as erősítője van) annak nyugodt szívvel ajánlom, bár ára egy picit magasabb, mint az OEM SoundBLaster Live! Value-é, ezért kárpótolhat a digitális kimenet, és a jobb minőség."

A RiO oldalán ismét a Leadtek WinFast GeForce3 került terítékre, a cikkben sok-sok táblázat és még annál is több szóvicc várja az érdeklődőket.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 24. 15:49

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.