:

Szerző: sammer

2001. május 17. 18:34

E3: A Pandemic és a 3DO együttműködési megállapodást kötött

Az E3 konferencián a 3DO bejelentette, hogy megállapodott a Pandemic Studios

Az E3 konferencián a 3DO bejelentette, hogy megállapodott a Pandemic Studios fejlesztőivel néhány eredeti játékának kiadásában különböző játék platformokra, amik alatt valószínűleg az újabb játékkonzolokat értették. A Pandemic Studios az Auran leszármazottja, annak a cégnek, ami a nagysikerű Dark Reign valós idejű stratégiai játék fejlesztéséért felelős, amit az Activision adott ki 1997-ben. A Pandemic Studios készítette a Battlezone II nevű 3D-s belső nézetű akció/stratégiai hibrid játékot, és a Dark Reign 2-t, ami az első rész továbbfejlesztett, és teljesen 3D-s környezetbe ültetett folytatása. Ilyen tapasztalatok után nyugodtan kijelenthető, hogy a Pandemic jelenleg a legjobb csapat a 3D-s valós idejű stratégiai játékok fejlesztése terén.

A 3DO nyilatkozatában egyetlen játék sem szerepelt még név szerint, pedig már azt is nyilvánosságra hozta, hogy az első ilyen játékok 2002 elején fognak megjelenni. A 3DO szerint a Pandemic játékai új stílust teremtettek, és ezzel szélesíthetik a 3DO termékpalettáját, hogy a játékosok minél szélesebb rétegét célozhassák meg.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 12:11

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.