Szerző: mz

2001. május 17. 01:01

Az Ericsson VoDSL megállapodást írt alá a KPN INS-szel

HIRDETÉS

[Noguchi] A KPN International Network Services (INS) az Ericssont választotta németországi hálózata fejlesztésére, a Voice over DSL rendszer kialakítására. Az ENGINE csomópontok bevezetése fontos lépés a KPN európai hálózata csomagkapcsolt hálózattá fejlesztése felé. A vállalat így felkészülhet a VoDSL szolgáltatások iránti kereslet várható növekedésére.

Az Ericsson segítségével a KPN INS a Voice over DSL-lel egészíti ki szolgáltatás-portfolióját, s ezáltal meghódíthatja a szélessávú szolgáltatások piacának egy új, stratégiai fontosságú részét. A megállapodás fontos lépés afelé, hogy a KPN kiterjessze ügyfélkörét az előfizetők, illetve a DSL- és internetszolgáltatók új szegmensére.

Leo Roobol, a KPN Royal Dutch Telecom igazgatótanácsának tagja elmondta, hogy azért választották az Ericsson világszínvonalú ENGINE megoldását, mert a svéd vállalat már bebizonyította, hogy teljes, integrált VoDSL megoldást képes nyújtani.

A KPN az új Voice over DSL szolgáltatása segítségével az internetszolgáltatók a gyors internethozzáférés mellett a korábbiaknál sokkal jobb minőségű hangátvitelt is elérhetővé tehetik ügyfeleiknek - ugyanazon az egyszerű DSL vonalon.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 1. 17:12

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.