Szerző: mz

2001. május 17. 01:01

Az Ericsson VoDSL megállapodást írt alá a KPN INS-szel

[Noguchi] A KPN International Network Services (INS) az Ericssont választotta németországi hálózata fejlesztésére, a Voice over DSL rendszer kialakítására. Az ENGINE csomópontok bevezetése fontos lépés a KPN európai hálózata csomagkapcsolt hálózattá fejlesztése felé. A vállalat így felkészülhet a VoDSL szolgáltatások iránti kereslet várható növekedésére.

Az Ericsson segítségével a KPN INS a Voice over DSL-lel egészíti ki szolgáltatás-portfolióját, s ezáltal meghódíthatja a szélessávú szolgáltatások piacának egy új, stratégiai fontosságú részét. A megállapodás fontos lépés afelé, hogy a KPN kiterjessze ügyfélkörét az előfizetők, illetve a DSL- és internetszolgáltatók új szegmensére.

Leo Roobol, a KPN Royal Dutch Telecom igazgatótanácsának tagja elmondta, hogy azért választották az Ericsson világszínvonalú ENGINE megoldását, mert a svéd vállalat már bebizonyította, hogy teljes, integrált VoDSL megoldást képes nyújtani.

A KPN az új Voice over DSL szolgáltatása segítségével az internetszolgáltatók a gyors internethozzáférés mellett a korábbiaknál sokkal jobb minőségű hangátvitelt is elérhetővé tehetik ügyfeleiknek - ugyanazon az egyszerű DSL vonalon.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

AKROBATA

5

Elrajtolt az Adobe AI asszisztense

2024. április 17. 12:40

Előfizetéses modellben használható az AI Assistant, ami a cég PDF-szerkesztőjébe és olvasójába épül be.