Szerző: Barna József

2001. május 16. 10:27

Magyar legenda: chello és MSI K7T266 Pro

[Email] A +ABit oldalaira felkerült az MSI új modelljének, az AMD Athlon/Duron processzorokat valamint DDR memóriamodulokat támogató K7T266 Pro típusjelű alaplapjának tesztje. Íme egy rövid idézet a konklúzióból:
Aki VIA chipsetre tesz, sikere lesz a derbin, ezzel az MSI is pontosan tisztában van, bár alaplapgyártóként ugye nyitottnak kell lennie minden megoldásra. És az MSI itt sem okoz csalódást, vér komolyan veszi a kutatást, meg a fejlesztést: PC2PC, USB 2.0 elsőként, D-Led, ésatöbbi. Az MSI K7T266 Pro alaplap az eltalált termékek iskolapéldája, hiszen egyrészt jó időben van jó helyen, másrészt remekül teljesít, mindazonáltal alig kerül többe, mint a jobb SDR-es lapok.
A teljes cikk itt olvasható.

Az Internews pedig terjedelmes beszámolót közöl a chello Broadband Magyarország budapesti sajtótájékoztatójáról, melyben a chello internetszolgáltatásával kapcsolatos számos kérdésre választ kaphatunk.

A cég érdekessége még, hogy itt Magyaroszágon összesen 4 fő a csapat, és ők irányítják a lengyelországi chellót is. Ellenben a chello Broadband nv már 10 országban (Norvégia, Svédország, Franciaország, Ausztria, Belgium, Hollandia, Ausztrália, Chile, Lengyelország és Magyarország), kb. 340.000 előfizetővel rendelkezik. Valamint az ISP Forum 1999-es rendezvényén átadott "Legjobb Európai Fogyasztói Internetszolgátató" díj nyertese.
A teljes cikk itt olvasható.

A kraftie a HWSW IT-karrierrel foglalkozó, immár sok tízezer IT szakembert mozgató meetup- és podcast-sorozata. Mostantól pedig már egy hírlevél is! Iratkozz fel Te is, ha szeretnél heti egyszer egy rövid, de értékes karrierfókuszú tartalmat kapni.

a címlapról