Szerző: roberto

2001. május 16. 06:30

Nemsokára megjelenik a KDE 2.2 első bétája

[LinuxToday] A KDE-nél úgy tervezik, hogy a héten megjelenik a 2.2-es verzió első bétája. A projekt már módosította egyszer a KDE 2.2 ütemezését, az új bejelentés néhány napos csúszást jelent az előzőzetes tervekhez képest. A projekt egyik kulcsfigurája, Waldo Bastian

[LinuxToday] A KDE-nél úgy tervezik, hogy a héten megjelenik a 2.2-es verzió első bétája. A projekt már módosította egyszer a KDE 2.2 ütemezését, az új bejelentés néhány napos csúszást jelent az előzőzetes tervekhez képest. A projekt egyik kulcsfigurája, Waldo Bastian arra hívta fel a fejlesztők figyelmét, hogy szedjék össze magukat, mert néhány alkalmazás még meglehetősen darabos, és szerda este (Európában csütörtök reggel) után jó lenne, ha már csak bugfixek és a gyorsabb programfutást szolgáló javítások kerülnének a CVS-be.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról