Szerző: Bodnár Ádám

2001. május 15. 10:43

A Handspring csökkentette VisorPhone moduljának árát

[CNet] A kéziszámítógépek piaca mostanság leginkább az árcsökkentésektől hangos. Legutóbb a Handspring szállította le VisorPhone moduljának árát 50 dollárral.

HIRDETÉS

[CNet] A kéziszámítógépek piaca mostanság leginkább az árcsökkentésektől hangos. Legutóbb a Handspring szállította le VisorPhone moduljának árát 50 dollárral.

A VisorPhone a Handspring gépek Springboard kapujára csatlakozik, segítségével a kéziszámítógépből teljes értékű mobiltelefon építhető. A VisorPhone most a használatához szükséges szolgáltatás aktiválásával együtt 249 dollárba kerül, szolgáltatás nélkül pedig 449 dollárt kérnek érte.

A VisorPhone használatához szükséges szolgáltatást jelenleg a VoiceStream Wireless, a Powertel és a Cingular Wireless biztosítja, és csak California, Nevada, North Carolina, South Carolina, Tennessee és Georgia államokban elérhető.

Az utóbbi hetekben a Handspring és a Palm egyaránt csökkentették egyes termékeik árát. Az árleszállítások hátterében a csökkenő kereslet és a növekedő raktárkészletek állnak.

A Handspring azonban nem csak engedményeket tesz. Az eddig ingyenesen letölthető Blazer internetböngésző ezentúl 19.99 dollárba fog kerülni. Természetesen a szoftvert minden Handspring géphez mellékelik (a VisorPhone-hoz is), de más Palm OS-alapú kézigépek felhasználói csak pénzért juthatnak hozzá. A Blazert az a Bluelark Systems fejleszti, amit a Handspring nemrégiben vásárolt fel.

A Blazert a Handspring oldalán kívül főképpen olyan kéziszámítógépekkel foglalkozó weboldalakon keresztül értékesítik majd, mint a PalmGear vagy a Handango.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 1. 17:17

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.