Szerző: roberto

2001. május 14. 19:21

Az IBM pénteken Linux-portált indított

[InfoWorld] Üzleti partnereket, alkalmazottakat, Linux-fejlesztőket köt össze az IBM pénteken beindított Linux-portálja. A vállalat hite szerint olyan oldalakat nyújtanak át a közönségnek, amelyek segítségével egyszerűen és gyorsan juthatnak hozzá fontos tartalomhoz. A legfrissebb eszközök letöltésén túl a fejlesztők és a felhasználók bepillantást nyerhetnek a legfrissebb szoftvertechnológiába, és azt is megvizsgálhatják, milyen technológiával járult hozzá az IBM a Linux fejlődéséhez. A vállalati felhasználók például elolvashatják, hogyan tehetik Linux rendszerüket skálázhatóbbá, megbízhatóbbá, költséghatékonnyá.

IBM[InfoWorld] Üzleti partnereket, alkalmazottakat, Linux-fejlesztőket köt össze az IBM pénteken beindított Linux-portálja. A vállalat hite szerint olyan oldalakat nyújtanak át a közönségnek, amelyek segítségével egyszerűen és gyorsan juthatnak hozzá fontos tartalomhoz. A legfrissebb eszközök letöltésén túl a fejlesztők és a felhasználók bepillantást nyerhetnek a legfrissebb szoftvertechnológiába, és azt is megvizsgálhatják, milyen technológiával járult hozzá az IBM a Linux fejlődéséhez. A vállalati felhasználók például elolvashatják, hogyan tehetik Linux rendszerüket skálázhatóbbá, megbízhatóbbá, költséghatékonnyá. "A website beindításával reméljük képesek leszünk leszünk bemutatni támogatásunkat a Linux-arénában a hardvertől kezdve a szoftveren át a szolgáltatásokig" -- mondta Steve Solazzo, az IBM Linux-marketing osztályának elnöke. Az új site beindulásával egy időben megindult a Linux Line elektronikus hírlevél is, amelyre a www.ibm.com/linux/linuxline címen lehet jelentkezni, az új linuxos site pedig a www.ibm.com/linux/ címen érhető el.

Regisztrálj az ingyenes Cloud-native és DevOps tippek nagyvállatoknak konferenciára, ahol a Red Hat és az Alerant szakértői bemutatják a Kubernetes, OpenShift, microservice architektúrák gyakorlati alkalmazását!

a címlapról

privátháló

2

VPN-nel bővül a Google One

2020. október 30. 11:52

A vaskosabb előfizetésekhez a Google új, ajándék VPN szolgáltatást is hozzácsap.