Szerző: roberto

2001. május 14. 19:21

Az IBM pénteken Linux-portált indított

[InfoWorld] Üzleti partnereket, alkalmazottakat, Linux-fejlesztőket köt össze az IBM pénteken beindított Linux-portálja. A vállalat hite szerint olyan oldalakat nyújtanak át a közönségnek, amelyek segítségével egyszerűen és gyorsan juthatnak hozzá fontos tartalomhoz. A legfrissebb eszközök letöltésén túl a fejlesztők és a felhasználók bepillantást nyerhetnek a legfrissebb szoftvertechnológiába, és azt is megvizsgálhatják, milyen technológiával járult hozzá az IBM a Linux fejlődéséhez. A vállalati felhasználók például elolvashatják, hogyan tehetik Linux rendszerüket skálázhatóbbá, megbízhatóbbá, költséghatékonnyá.

IBM[InfoWorld] Üzleti partnereket, alkalmazottakat, Linux-fejlesztőket köt össze az IBM pénteken beindított Linux-portálja. A vállalat hite szerint olyan oldalakat nyújtanak át a közönségnek, amelyek segítségével egyszerűen és gyorsan juthatnak hozzá fontos tartalomhoz. A legfrissebb eszközök letöltésén túl a fejlesztők és a felhasználók bepillantást nyerhetnek a legfrissebb szoftvertechnológiába, és azt is megvizsgálhatják, milyen technológiával járult hozzá az IBM a Linux fejlődéséhez. A vállalati felhasználók például elolvashatják, hogyan tehetik Linux rendszerüket skálázhatóbbá, megbízhatóbbá, költséghatékonnyá. "A website beindításával reméljük képesek leszünk leszünk bemutatni támogatásunkat a Linux-arénában a hardvertől kezdve a szoftveren át a szolgáltatásokig" -- mondta Steve Solazzo, az IBM Linux-marketing osztályának elnöke. Az új site beindulásával egy időben megindult a Linux Line elektronikus hírlevél is, amelyre a www.ibm.com/linux/linuxline címen lehet jelentkezni, az új linuxos site pedig a www.ibm.com/linux/ címen érhető el.

A kraftie a HWSW IT-karrierrel foglalkozó, immár sok tízezer IT szakembert mozgató meetup- és podcast-sorozata. Mostantól pedig már egy hírlevél is! Iratkozz fel Te is, ha szeretnél heti egyszer egy rövid, de értékes karrierfókuszú tartalmat kapni.

a címlapról