Szerző: mz

2001. május 11. 21:34

Fejlesztők figyelem: a jövő hónapban elérhető lesz a Visual Studio .NET béta 2

[MS] Első alkalommal lesz elérhető a Visual Studio .NET béta 2 verziója a június 17-21. között, Atlantában megrendezére kerülő Microsoft Tech . Ed fejlesztői konferencia keretében. Az eseményt Bill Gates nyitja meg a .NET-ről, azaz az XML alapú webes szolgáltatások fejlesztését és bevezetését támogató Microsoft-platformról szóló előadásával.

A konferencián résztvevő fejlesztőknek átadásra kerülő béta 2 csomag tartalmazza a Visual Studio .NET és a .NET Framework tesztpéldányait, valamint olyan segédleteket és forrásgyűjteményeket, melyek segítségével a fejlesztők könnyen csatlakozhatnak a .NET-hez.

Mivel a fejlesztőmunkát jelentősen megkönnyíti a Visual Studio .NET, s a termék megjelenése egyre közeleg, a Microsoft úgy véli, hogy azok a fejlesztők, akik jelenleg a Visual C++, Visual Basic és Visual J++ fejlesztő eszközöket tartalmazó Visual Studio 6.0-át használják, mihelyt lehetséges, már a Visual Studio .NET béta 2 verzióval szeretnék folytatni fejlesztéseiket.

A kraftie a HWSW IT-karrierrel foglalkozó, immár sok tízezer IT szakembert mozgató meetup- és podcast-sorozata. Mostantól pedig már egy hírlevél is! Iratkozz fel Te is, ha szeretnél heti egyszer egy rövid, de értékes karrierfókuszú tartalmat kapni.

a címlapról