Szerző: Vörös Péter

2000. április 2. 22:50

Komoly hiba a Windows 2000 Server-ben

A hiba következtében a domain controller-ként konfigurált Windows 2000 Server-nél a rendszergazdák nem tudnak 51 IP címnél többet megadni, ha mégis ezt teszi, akkor a szerver többé nem azonosítja a felhasználókat és nem működnek a rendszergazda eszközök ... Kellemetlen hír a Windows 2000 Server-re építő Internet szolgáltatóknak, kis és közepes méretű vállalatoknak, stb. A hibát két független forrás valamint teszt központök is azonosították ill. megerősítették. A figyelmeztetéstől számítva öt napba tellett amíg a Microsoft megpróbálta reprodukálni a hibát és még ennél is tovább tartott az, hogy elismerjék azt ...

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.