Szerző: sammer

2001. május 10. 18:12

Új tralier videó és képek jelentek meg a Pearl Harbor: Zero Hour második világháborús játékból

A Simon & Schuster kiadott egy új tralier videót és néhány új screenshotot a készülő Pearl Harbor: Zero Hour nevű árkád stílusú második világháborús légiharci játékából. A játékban a japán erők ellen harcolhatunk és bombázhatjuk a területeit. A történet egy japán támadással kezdődik, majd pedig 10 csendes-óceáni küldetésen keresztül verhetjük vissza az ellenséges csapatokat. A játék alatt 14 történelmi repülőgép között válogathatunk, köztük a Corsair, B-28 bombázó és P-51 Mustang gépekkel. A Pearl Harbor: Zero Hour május végén fog megjelenni.


Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról

GITHUB

0

Elérhetővé vált a GitHub Copilot Enterprise

2024. február 29. 11:34

Az előzetes után általánosan hozzáférhetővé vált a GitHubon a Copilot új szintje, ami a szervezetek belsős kódbázisa alapján segíti a fejlesztőket.