:

Szerző: sammer

2001. május 10. 03:09

Új bemutató videó és képek jelentek meg a Star Trek: Deep Space Nine: Dominion Wars stratégiai játékból

A Simon & Schuster Interactive kiadott egy új tralier videót és több új

A Simon & Schuster Interactive kiadott egy új tralier videót és több új screenshotot a készülő Star Trek: Deep Space Nine: Dominion Wars stratégiai játékából. Az új videó és a képek a játékban szereplő hajókat és az űr grafikai megvalósítását mutatják be 55 másodpercben. A Dominion Wars játékban egyszerre hat hajót irányíthatunk a csatákban, a fejlesztők a fő hangsúlyt a harci taktikai megoldásokra helyezték, szemben azokkal a hasonló játékokkal, ahol a nyersanyag termelést, a technológiai fejlesztéseket és bázisépítést állították előtérbe. A játékos négy egymással szemben álló fél közül választhat, harcolhat a Föderáció, a Klingon faj, a Cardassian vagy a Jem 'Hadar oldalán. A Star Trek: Deep Space Nine: Dominion Wars május végén fog megjelenni.


Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 14:43

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.