:

Szerző: mrsla

2000. április 1. 19:24

Linuxot ad ki a Microsoft

A mindig megbízható Linux.hu-n is megjelent a következö hír:
Date: Sat, 1 Apr 2000 00:00:01 -0000 From: Linus Torvalds (t0rvalds@transmeta.com) To: linux-kernel@vger.rutgers.edu Subject: Linux 2000(tm)(r) Kedves Linux Felhasználó! Örömmel jelentem be, a Microsoft(tm)(r) Corporation-el közösen a Linux 2000 Professional Enterprise-t. Mint azt talán már tudjátok elég elfoglaltságot nyújt számomra a családom és van egy teljes munkaidős állásom is a Transmetánál. Ezért fontos volt számomra, hogy egy olyan felelős partnert találjak, aki segít nekem a Linux továbbfejlesztésében. Alapos keresés után a Microsoft(tm)(r) Corporation melett döntöttem, amely a csúcsminőségű termékeivel már jó ideje a piacon van.Így a következő 2.4.0-ás Linux-ból, Linux 2000(tm)(r) lesz. Az árazásról a késöbbiekben születik döntés. Viszont szeretném megragadni az alkalmat, hogy emlékeztessem azokat a személyeket akik nem jogtiszta Linuxot használnak, hogy töröljék azt a merevlemezeikről és várják meg a Linux 2000(tm)(r) hivatalos megjelenését! 2000 április 1.-től, minden korábbi verziójú Linux használata törvényellenessé válik a Digital Millennium Copyright Act értelmében. Linus
dátum.: 2000. április 1.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 01:24

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.