Szerző: roberto

2001. május 7. 18:53

Mit kívánnak a KDE-sek?

[KDE News] Bárki szavazhat arról, hogy mit is szeretne látni a KDE következő verzióiban. Az eddigi eredmények szerint a KDE sebességén kellene a legtöbbet csiszolni, nagyon sokan kérik a Konqueror/HTML/CSS/JavaScript további fejlesztését, harmadik helyen áll a szavazásban a KOffice, és szívesen látnának a felhasználók további KDE-s konfigurációs eszközöket. Akit érdekel a KDE 2.2 sorsa, az válaszoljon a KDE oldalán

[KDE News] Bárki szavazhat arról, hogy mit is szeretne látni a KDE következő verzióiban. Az eddigi eredmények szerint a KDE sebességén kellene a legtöbbet csiszolni, nagyon sokan kérik a Konqueror/HTML/CSS/JavaScript további fejlesztését, harmadik helyen áll a szavazásban a KOffice, és szívesen látnának a felhasználók további KDE-s konfigurációs eszközöket. Akit érdekel a KDE 2.2 sorsa, az válaszoljon a KDE oldalán feltett kérdésre: mire kellene a leginkább figyelniük a fejlesztőknek a KDE 2.2 felé haladva?

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról