Szerző: roberto

2001. május 7. 18:53

Mit kívánnak a KDE-sek?

[KDE News] Bárki szavazhat arról, hogy mit is szeretne látni a KDE következő verzióiban. Az eddigi eredmények szerint a KDE sebességén kellene a legtöbbet csiszolni, nagyon sokan kérik a Konqueror/HTML/CSS/JavaScript további fejlesztését, harmadik helyen áll a szavazásban a KOffice, és szívesen látnának a felhasználók további KDE-s konfigurációs eszközöket. Akit érdekel a KDE 2.2 sorsa, az válaszoljon a KDE oldalán

[KDE News] Bárki szavazhat arról, hogy mit is szeretne látni a KDE következő verzióiban. Az eddigi eredmények szerint a KDE sebességén kellene a legtöbbet csiszolni, nagyon sokan kérik a Konqueror/HTML/CSS/JavaScript további fejlesztését, harmadik helyen áll a szavazásban a KOffice, és szívesen látnának a felhasználók további KDE-s konfigurációs eszközöket. Akit érdekel a KDE 2.2 sorsa, az válaszoljon a KDE oldalán feltett kérdésre: mire kellene a leginkább figyelniük a fejlesztőknek a KDE 2.2 felé haladva?

A kraftie a HWSW IT-karrierrel foglalkozó, immár sok tízezer IT szakembert mozgató meetup- és podcast-sorozata. Mostantól pedig már egy hírlevél is! Iratkozz fel Te is, ha szeretnél heti egyszer egy rövid, de értékes karrierfókuszú tartalmat kapni.

a címlapról