Szerző: Barna József

2001. május 5. 20:25

Magyar legenda: 19 colos monitorok tesztje

[Email] A +ABit oldalaira felkerült a monumentális monitorteszt ötödik, befejező része. E tesztben a Samtron 95P Plus, a Sony CPD-G400, a Viewsonic E790 és FP790 típusjelű modelljei kerülnek vizsgálat alá. Az írás méltó befejezéseként az addig vizsgált összes 19 colos monitort mérlegre teszik a szerzők. Íme egy részlet, amely rávilágíthat arra, hogy miként:
A középkategóriában - melynek alsó határát 130, felső határát 160 ezer forintnál húztuk meg - igen változatos kép alakult ki. A mezőnyből kiemelkedett a NEC Multisync FE950, amely nemcsak a pontversenyben elért (megosztott) második helyezésével, hanem kedvező árával is felhívta magára a figyelmet. Képminősége a csúcskategóriában is megállná a helyét, ezért a NEC volt számunkra a teszt legmeggyőzőbb résztvevője.
A további javaslatok és a teljes cikk itt olvasható.

A kraftie a HWSW IT-karrierrel foglalkozó, immár sok tízezer IT szakembert mozgató meetup- és podcast-sorozata. Mostantól pedig már egy hírlevél is! Iratkozz fel Te is, ha szeretnél heti egyszer egy rövid, de értékes karrierfókuszú tartalmat kapni.

a címlapról