:

Szerző: sammer

2001. május 5. 19:35

Megjelent a Warm Up! forma1-es szimulátor demója

A francia Microids kiadott egy játszható demót a Warm Up! nevű játékából. A

A francia Microids kiadott egy játszható demót a Warm Up! nevű játékából. A Warm Up! egy forma1-es szimulátor, amiben 22 különböző autóval száguldozhatunk a 17 lemodellezett pályán a világ kölönböző pontjain. Bár a játék alapvetően szimulátor, rendelkezik egy árkád, és még egyéb játékmódokkal is. Árkád módban a fizikai modell leegyszerűsített állapotban működik, és így kell meghatározott számú autót leelőzni ahhoz, hogy a következő szintre léphessünk. Szimulációs módban a lehető legélethűbb játékot kapjuk, ahol sokkal nagyobb szükség van a vezetői képességre, és a fizikai modell is ugyanúgy nehezíti a játékos életét, mint a valóságban. Az 56MB-os letölthető demóban a Kanadában található montreali 'Gilles Villeneuve' pályán próbálhatjuk ki a játékot, és a ghost módot. Ebben a módban más játékosok, vagy akár a saját elmentett körrekordunkat tölthetjük be, és versenyezhetünk a visszajátszott menettel. További információkért keresd fel a Warm Up! weboldalát.


Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 09:05

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.