:

Szerző: mz

2001. május 4. 18:47

Az Oracle újabb részleteket hozott nyilvánosságra a közelgő európai OpenWorld konferencia programjáról

[Oracle] Az Oracle Corporation újabb híreket hozott nyilvánosságra az első európai OpenWorld konferencia programjáról. Az Oracle OpenWorld a vállalati és informatikai vezetők, az adatbázis-adminisztrátorok, az informatikusok, a fejlesztők, a webmesterek, a Java szakértők, illetve az Oracle partnerei és ügyfelei számára a legfontosabb Oracle konferencia, ahol a legfrissebb hírekről és újdonságokról értesülhetnek.

Az európai OpenWorld rendezvény központi konferenciája 2001. június 18. és 21. között kerül megrendezésre a Messe-Berlin berlini vásáron, míg Olaszországban, Spanyolországban, illetve Franciaországban a fő konferenciához kapcsolódó rendezvényeket tartanak. A történelmi jelentőségű, első európai Oracle OpenWorld konferencia fő témája az Oracle9i lesz, amely az Oracle nagy sikerű adatkezelési technológiai platformjának legújabb kiadása. A konferencia egyik fénypontja a megnyitó beszéd lesz, amelyet Larry Ellison, az Oracle elnök-vezérigazgatója tart.

A konferencia három napos intenzív programja több mint 150 előadásból áll, és a konferencia során a résztvevőknek lehetőségük lesz megismerkedni az Oracle stratégiai szempontból legfontosabb partnereivel. A konferencia hat fő témakört foglal magában:

  • Az e-üzletet támogató e-stratégiák
  • Az Oracle9i gyors rendszerbe állítása
  • Az iDevelop
  • Az e-üzleti alkalmazások és online szoftverszolgáltatások rendszerbe állítása és felügyelete
  • Az adattárházak és az operatív üzleti adatelemzés
  • Az Oracle E-Business Suite alkalmazásegyüttes és egyéb e-üzleti megoldások

A korábban Oracle expóknak nevezett kapcsolódó rendezvények a konferenciával egy időben, június 19-20-án az országok saját nyelvén kerülnek megrendezésre: Olaszországban a milánói Fila Forumban, Spanyolországban a madridi Campo de Las Naciones-ben és Franciaországban a párizsi Palais des Congres kongresszusi palotában.

A berlini konferencia és a kapcsolódó rendezvények helyszínei között az Oracle E-Business Network fogja közvetíteni a főbb eseményeket, valamint az előadókkal és kiállítókkal készített interjúkat.

A berlini konferencia kiállításai és megnyitó beszédei ingyenesen látogathatók. A szakmai, gyakorlati és általános bemutatókat és előadásokat jelentkezési díj ellenében látogathatják az érdeklődők. A három nap folyamán több mint 200 szekcióülésre kerül sor.

A 2001. május 7-vel bezárólag jelentkezők kedvezményes áron, 700 euróért vehetnek részt a konferencián. Az olasz, spanyol és francia helyi rendezvények ingyenesek, és megnyitó beszédeiket az Oracle vezető személyiségei tartják: Ken Jacobs, a termékstratégiáért felelős alelnök, és Thomas Kurian, az Oracle9i alkalmazáskiszolgálóért felelős alelnök.

Az európai OpenWorld kiállításról bővebb információk az interneten, a www.oracle.com/openworld címen olvashatók.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 09:17

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.