Szerző: Bodnár Ádám

2001. május 4. 11:10

Elindult a SiemensVDO

[Siemens] Április 24-én, az amerikai Federal Trade Commission jóváhagyását követően megkezdte működését a SiemensVDO Automotive AG.

A Siemens Automotive ágazata és a Mannesmann VDO egyesülésével létrejött cég a világ egyik legnagyobb autóelektronikai cége, mely 34 országban mintegy 50 000 embert foglalkoztat. A SiemensVDO Automotive tevékenységi köre felöleli a motorelektronikai, biztonságtechnikai, audio és navigációs rendszereket, valamint multimédia-megoldásokat.

A mintegy 7 milliárd euró összesített forgalommal rendelkező új cég széles termékpalettájával és globális jelenlétével az autóipar világszerte lassuló növekedése ellenére is ambiciózus célokat tűzött ki maga elé, melyek teljesítésében nagy segítséget fog nyújtani a cég kompetenciaközpont-hálózata és a Siemens által az elektronika egyéb területein végzett fejlesztések.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról