Szerző: sammer

2001. május 4. 16:43

Fény derült néhány részletre a nemrég bejelentett No One Lives Forever folytatás, és Aliens Versus Predator 2 akciójátékokról

A Fox Interactive és a Vivendi Universal bejelentették, hogy készül a nagysikerű No One Lives Forever folytatása, Philip O'Neal a Vivenditől pedig néhány részletet is elárult az új akciójátékról. O'Neal elmondása szerint a NOLF2-ben egy és többjátékos mód egyaránt megtalálható lesz, és hálózatban akár 16-an vagy 32-en is játszhatnak majd egyszerre. Egyjátékos módban az első részben már megismert Kate Archer szerepében kell az UNITY oldalán felvennünk a harcot az egész világon elterjedt HARM nevű terrorista csoporttal. Hatvan pályán és különböző helyszíneken vehetjük fel a harcot az ellenséggel, az első részben meghonosított 1960-as kémfilm stílusú környezetben. O'Neal szerint a Fox Interactive tervezi, hogy Kate Archer karakterét más típusú játékokban is felhasználja a jövőben.

O'Neal a szintén nemrég bejelentett készülő Aliens Versus Predator 2 játékkal kapcsolatban is feltárt néhány részletet, ami a Fox Interactive által készített, Aliens and Predator nevű sci-fi akciófilmen alapuló első rész folytatása lesz. Az új játék új karakterek és szörnyek széles skáláját tartalmazza, mint a különböző 'alienek', katonák, és a kihagyhatatlan 'predator' faj. A játék mindhárom fajhoz hét pályát tartalmaz, így összesen 21 pályán keresztül irthatjuk majd az aktuális ellenségeket. Többjátékos módban 10 karaktertípus közül választhatunk, és vehetünk részt a csapatos vagy mindenki mindenki ellen típusú 'deatmatch' játékmódokban.

Az Aliens Versus Predator 2 és a No One Lives Forever folytatását a Sierra Studios (Vivendi Universal) és a Fox Interactive fogja kiadni, egyenlőre még meg nem határozott időpontban.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról