Szerző: sammer

2000. április 1. 01:59

Empire Earth bejelentés

HIRDETÉS

A Sierra Studios és a Stainless Steel Studios bejelentette új valósidejű stratégiai játékát, az Empire Earth-ot. A Stainless Steel Studios alapítója az a programozó, aki a nagysikerű Age of Empires vezető designere volt, és ez lesz az új cég első játéka. Az Age of Empires-re épülő játék több korszakot ölel át mint elődje, és 3D technológiát fog alkalmazni. Az Empre Earth időszámításunk előtt 500 000 évvel, a tűz felfedezésével kezdődik, és több száz évvel a jövőben fejeződik majd be. A játék 2001 első felében jelenik meg.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 22:42

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.