Szerző: Barna József

2001. április 26. 21:10

Magyar legenda: MSI 694D Master-S alaplap tesztje

[Email] A +ABit oldalaira felkerült egy mélyreható teszt az MSI szerverekbe és nagyteljesítményű munkaállomásokba szánt, minden földi jóval felruházott duálprocesszoros alaplapjáról. Íme a konklúzió egy részlete:
Az MSI 694D Master-S nem a leg-legebb, már ami a high-end kategóriát illeti, de egyáltalán nem kell szégyenkeznie semmilyen tekintetben. Két Pentium III-as processzor támogatása, egy kétcsatornás Adaptec Ultra160-as SCSI vezérlő, 4 DIMM slot, 133MHz-es FSB és RAM-ok támogatása, illetve egy aktív terminátoros Ultra160-as SCSI kábel, valamint 4 USB port és a processzorok magfeszültségének külön állítási lehetősége mind-mind alapvető "tartozékok", sok egyéb mellett, 90.000 Ft körüli nettó áron! Ilyen olcsón a "VIA előtti időkben" nem kaphattunk ilyen felszereltségű lapot, annyi bizonyos. A legtöbb, közel három éves, BX alapú, kisebb tudású kétprocis alaplap még mindig drágább. Mindezek fényében a szerver/munkaállomás kategóriában az MSI 694D Master-S egy igazi best-buy!
A teljes teszt itt olvasható.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról