Szerző: sammer

2001. április 26. 16:26

Letölthető Conflict Zone 3D-s stratégiai játék demója

Az Ubi Soft kiadott egy demót a MASA Group fejlesztésében készülő Conflict Zone 3D-s valós idejű stratégiai háborús játékából. A demóban három egyjátékos pályát próbálhatunk ki a végleges játékból, az ICP nevű fél oldaláról.

A játék a XXI. század elején játszódik, amikor a világ országainak nagy része létrehozta a "béke őreinek nemzetközi testületét", egy szervezetet, aminek a béketeremtés a feladata az egész Földön. Ahogy az természetes, néhány ország nem volt hajlandó belekeveredni ebbe a tevékenységbe, és kialakítottak egy új szervezetet, a GHOST-ot, amin keresztül rengeteg kellemetlenséget okoznak a szövetkezett országoknak. A titkos szervezet legfőbb feladata a gazdasági állapotok javítása a tagországokban, és nem vonakodik válságállapotok előidézésétől sem, hogy a szövetséges országok egyensúlyának megingatásával a saját tagjainak gazdasági lehetőségein javítson, miközben a világbékét kockáztatja.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

AKROBATA

5

Elrajtolt az Adobe AI asszisztense

2024. április 17. 12:40

Előfizetéses modellben használható az AI Assistant, ami a cég PDF-szerkesztőjébe és olvasójába épül be.