:

Szerző: sammer

2001. április 26. 15:26

Az Eidos elindította Project Eden játékának hivatalos weboldalát

Az Eidos Interactive elindította a készülő Project Eden futurisztikus akciójátékának új, hivatalos

Az Eidos Interactive elindította a készülő Project Eden futurisztikus akciójátékának új, hivatalos weboldalát. Az új lapon információkat olvashatunk a játékban szereplő fegyverekről, csapatokról, eszközökről, ellenséges egységekről, valamint háttérképeket, videókat és képeket nézhetünk meg, illetve megismerkedhetünk a játék történetével is. A kiadó továbbá bejelentette, hogy a játék jó úton halad a tervezett nyári megjelenés felé vezető úton.



A további shotok megtekintéséhez kattints ide

A fejlesztő csapat Core Design tagjai régebben a Tomb Raider sorozat eredeti részének megírásával szerezték hírnevüket. A Project Eden egy jövőbeli világvárosban játszódik, amit az egyik napról a másikra váratlanul mutáns lények árasztanak el. A játékos a városvédő szervezet katonáinak egyik megbízott kis létszámú speciális osztagát irányíthatja, a hasonló játékokban már megszokott módon egyenként külső vagy személyes nézetből, és bármikor válogathat a szereplők között a játék során.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 02:10

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.