:

Szerző: sammer

2001. április 25. 21:43

Bejelentették a Hidden & Dangerous háborús taktikai játék második részének fejlesztését

Nagyszerű hírrel szolgálhatunk a Hidden & Dangerous második világháborús

Nagyszerű hírrel szolgálhatunk a Hidden & Dangerous második világháborús harci játék fanatikusainak, ugyanis a GodGames bejelentette, hogy készül a Hidden & Dangerous folytatása. A Hidden & Dangerous 2 ugyanazt az osztag irányító taktikai rendszert használja mint elődje, de új küldetéseket, pályákat és egyéb új elemeket tartalmaz. A H&D2 játékban egy speciális csapat irányításával húsz titkos küldetést hajthatunk végre kilenc különböző hadjárat alatt. A bevetések a második világháború fontosabb színhelyein játszódnak, beleértve a burmai őserdőket és az afrikai pusztaságokat is.



A Hidden & Dangerous az előző részért is felelős cseh központú Illusion Softworks fejlesztésében készül, kiadását pedig 2001 őszére tervezi a GodGames.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 15:42

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.