:

Szerző: Ady Krisztián

2001. április 25. 19:49

Dolby Headphone a Packard Bell notebookjaiban - Mobile iSolution

[3DSS] A Packard Bell, Európa egyik vezető szállítója sajtóközleményben jelentette be új koncepcióját, a Mobile iSolution -t

[3DSS] A Packard Bell, Európa egyik vezető szállítója sajtóközleményben jelentette be új koncepcióját, a Mobile iSolution-t

Ennek eredményeképpen Dolby Headphone támogatással látja el e koncepció alá rendelt notebookjait: az EasyOne Dc, EasyNote Sc és a Chrom@ fantázianevű gépeket.

A Dolby Headphone lényege, hogy egy egyszerű sztereó fejhallgatóval is házimozi hangzást képes előállítani, becsapva fülünket. Ezzel a technológiával már közelebbről is megismerkedhettünk a 3.0-ás verziójú PowerDVD-ben.

A Packard Bell csúcskategóriájú notebookjai természetesen más extrákkal is fel vannak szerelve: tv-kimenet, és digitális kimenet is található rajtuk, lehetővé téve az otthoni házimozi-erősítő használatát.

Utazás közben sem kell ezek után lemondanunk semmiről, csupán egy sztereó fejhallgató kell kiváló hangzáshoz...

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 27. 05:12

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.