Szerző: Ady Krisztián

2001. április 25. 18:59

KYRO driverek és TempleMark, Undying demo screenshotok

[PowerVR Revolution] A hivatalos PowerVR honlap ról letölthetők a legújabb KYRO I/II driverek, Win9x/Me/Win2000/NT4 operációs rendszerek alá.

[PowerVR Revolution] A hivatalos PowerVR honlapról letölthetők a legújabb KYRO I/II driverek, Win9x/Me/Win2000/NT4 operációs rendszerek alá.

Meglepő módon ezek a meghajtók még a "press" FTP-n lévőknél is újabb verziószámmal bírnak, 1.0.7.89-es rendszámmal kerültek ki a netre. A fejlesztés folyamatos, nem egészen 3 napja töltöttem le az előző verziót...

A Videologic sajtó számára fenntartott, jelszavas ftp-jéről viszont egy másik érdekesség tölthető le: a TempleMark demó, mely a Villagemark-hoz hasonlóan a kártya extra képességeit és a TBR technológia előnyeit hivatott bemutatni.

Természetesen letöltöttem az 5MB-ba tömörített, 28MB-os csomagot, és képeket is loptam...a linkeket a fórumunk egy nemrég nyitott témájában helyeztem el.

Ugyanitt az Undying demó verziójából lopott screenshotokhoz is található link, melyeket a Vivid!-el készítettem. Az Unreal-motorral készült játék hangulata igazán magávalragadó! Érdemes pár pillantást vetni a hibátlan megjelenítésre is...

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról