Szerző: Ady Krisztián

2001. április 25. 18:59

KYRO driverek és TempleMark, Undying demo screenshotok

[PowerVR Revolution] A hivatalos PowerVR honlap ról letölthetők a legújabb KYRO I/II driverek, Win9x/Me/Win2000/NT4 operációs rendszerek alá.

[PowerVR Revolution] A hivatalos PowerVR honlapról letölthetők a legújabb KYRO I/II driverek, Win9x/Me/Win2000/NT4 operációs rendszerek alá.

Meglepő módon ezek a meghajtók még a "press" FTP-n lévőknél is újabb verziószámmal bírnak, 1.0.7.89-es rendszámmal kerültek ki a netre. A fejlesztés folyamatos, nem egészen 3 napja töltöttem le az előző verziót...

A Videologic sajtó számára fenntartott, jelszavas ftp-jéről viszont egy másik érdekesség tölthető le: a TempleMark demó, mely a Villagemark-hoz hasonlóan a kártya extra képességeit és a TBR technológia előnyeit hivatott bemutatni.

Természetesen letöltöttem az 5MB-ba tömörített, 28MB-os csomagot, és képeket is loptam...a linkeket a fórumunk egy nemrég nyitott témájában helyeztem el.

Ugyanitt az Undying demó verziójából lopott screenshotokhoz is található link, melyeket a Vivid!-el készítettem. Az Unreal-motorral készült játék hangulata igazán magávalragadó! Érdemes pár pillantást vetni a hibátlan megjelenítésre is...

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról