Szerző: surmo

2001. április 25. 12:55

Megérkezett végre a Ximian GNOME 1.4

Az ingyenes grafikus felhasználói környezet, a GNOME 1.4-es kiadása már elérhető volt egy ideje, de csak forrásban. Aki nem akarta saját maga forgatni, az kénytelen volt várni, egészen mostanáig. A Ximian (volt HELIX) letölthetővé tette a csomagjait ( screenshotok itt ), amelyek tartalmazzák a Nautilust, a Mozillát és a GNOME Doorman-t, amely varázsló-szerűen kalauzol végig a telepítési folyamaton. Lepiszkálható innen .

Az ingyenes grafikus felhasználói környezet, a GNOME 1.4-es kiadása már elérhető volt egy ideje, de csak forrásban. Aki nem akarta saját maga forgatni, az kénytelen volt várni, egészen mostanáig. A Ximian (volt HELIX) letölthetővé tette a csomagjait (screenshotok itt), amelyek tartalmazzák a Nautilust, a Mozillát és a GNOME Doorman-t, amely varázsló-szerűen kalauzol végig a telepítési folyamaton.

Lepiszkálható innen.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról