Szerző: bzd

2001. április 22. 21:19

AXIA Athlonok Magyarországon

Az AXIA sorozatú AMD Athlon processzorok már sok tuningőrült szívét megdobogtatták, mert a jobb képességű Athlon magok kapják ezt a jelölést és igen kellemes ezeket egy "csak" 1000MHz-es alapórajelű példányon viszontlátni.

Goodman barátunk volt olyan szemfüles, hogy elcsípett egy gyárilag 1000MHz-es AXIA Thunderbird procit, a fentebb látható eredmény magáért beszél. A processzoron léghűtés volt, mégpedig a GlobalWin WBK68 személyében.

Egyelőre nem könnyű hozzájutni ezekhez a processzorokhoz, a boltok többsége kapásból félreteszi őket, éljen a protekció. Aggodalomra azonban semmi ok, türelem rózsát terem, ugyanis előbb-utóbb ezek (és az ezeknél mégjobb képességű) darabok kiszorítják a gyengébbeket.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

MÁLNÁS

7

Tőzsdére megy a Raspberry Pi

2024. május 16. 14:00

Az elmúlt évek meghatározó áramköri lapkáit készítő technológiai cég papírjaival is lehet majd kereskedni a brit tőzsdén.