:

Szerző: Barna József

2001. április 22. 11:10

Piroska és az MSI: korlátozott példányszámban kiadott K7T Turbo

[Email] A Micro-Star International pénteken jelentette be népszerű K7T Turbo alaplapcsaládjának legújabb, korlátozott példányszámban piacra kerülő darabját, a K7T Turbo Limited Edition t. A VIA KT133A chipkészletre épülő, AMD Athlon/Duron processzorokhoz szánt új lap az érdemi extrákon kívül piros NYÁK-jával és aranyozott hűtőbordájával hívja fel magára a figyelmet.

[Email] A Micro-Star International pénteken jelentette be népszerű K7T Turbo alaplapcsaládjának legújabb, korlátozott példányszámban piacra kerülő darabját, a K7T Turbo Limited Editiont. A VIA KT133A chipkészletre épülő, AMD Athlon/Duron processzorokhoz szánt új lap az érdemi extrákon kívül piros NYÁK-jával és aranyozott hűtőbordájával hívja fel magára a figyelmet.

Természetesen a külcsín mellett a belbecs is egyedi. Az alaplap támogatja az MSI által kifejlesztett PC2PC technológiát, melynek révén egy USB-kábelen keresztül rendkívül egyszerűen létesíthető hálózati kapcsolat PC-nk és egy notebook vagy éppen egy másik PC között. A K7T Turbo LE továbbá rendelkezik egy Promise Ultra ATA 100-as RAID-vezérlővel is, 3 DIMM-foglalatába összesen 1,5 Gbyte-nyi SDRAM helyezhető, valamint az AGP slot mellett 6 PCI és 1 CNR bővítőhely található meg rajta. Mindezek mellett az MSI-től megszokott hasznos alkalmazásokat (Fuzzy Logic 3, Live BIOS, 3D!Turbo) is mellékelik hozzá.

A K7T Turbo Limited Edition ajánlott végfelhasználói áráról egyelőre nem áll rendelkezésünkre információ.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 07:06

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.