Szerző: Barna József

2001. április 21. 14:24

Magyar legenda: IWILL KK266, VIA KT133A chipsetes alaplap tesztje

[Email] A +ABit oldalaira felkerült egy teszt az IWILL nemzetközi porondon komoly sikereket elkönyvelő, AMD-s rendszerekhez szánt KK266 típusjelű alaplapjáról. Hogy a szerző szerint miként állja meg a helyét a lap? Íme:
Amikor külföldi site-okon olvastunk az Iwillről, minden erőnkkel azon voltunk, hogy mihamarabb kézbe vehessük a lapot. [...] A lapról csak a legjobbakat mondhatjuk, "ilyen még nem volt", főleg Tbird-ök/Duronok alá. De most van, hát használjátok! Az akár 170 MHz feletti FSB-vel, a fantasztikus RAM-kezeléssel, a kegyesen fennhagyott ISA slottal, a Sensaura capable 4.1-es CMI chippel, RAID és SPDIF support nélkül. Ezek azonban nem mindenkinek jelentenek tényleges veszteséget. Iwill KK266, mert megérdemlitek...
A teljes teszt itt olvasható.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról