Szerző: sammer

2001. április 19. 22:35

Továbbra is a Sims család uralja az aktuális játék eladási toplistát

Alig telt el egy hét az Electronic Arts stílusteremtő Black & White istenszimulátor játékának kiadása óta, azonnal belopta magát a játékosok szívébe, és rögtön az eladási toplista második helyéről kezdi pályafutását. Közvetlenül a The Sims: House Party virtuális családszimulátor kiegészítő után, amit mellesleg szintén az EA ad ki. A House Party számos elemmel bővíti az eredeti játékot, mint az új dekorációk, tárgyak és ruházatok. A kiegészítőt kifejezetten partik szervezésére tervezték, könnyen összehozhatunk a segítségével különböző témájú bulikat, kezdve az egyszerű találkozóktól egészen a méretesebb partikig vagy diszkókig.

A dobogó harmadik helyén a Sierra Studios legújabb csapatorientált hálózati játéka szerepel, a Tribes 2. A játék a népszerű Starsiege: Tribes folytatása számos újítással kiegészítve, mint az új fegyverek, a járművek és a továbbfejlesztett grafikus motor. A The Sims eredeti változatának pozíciója három hónap óta először látszik gyengülni, a múlt hét óta a negyedik helyre esett vissza a biztos vezető pozícióból, átadva helyét utódjának, ami valószínűleg tovább viszi még egy darabig a "családi tradíciót". A TOP10-ben helyet kapott a The Sims még egy kiegészítője, a The Sims: Livin' Large az ötödik helyet foglalja el.

Még két említésre méltó játék van a listában, a Roller Coaster Tycoon, amely 1999 márciusi megjelenése óta minden héten felkerült eddig a TOP10-es eladási listára, illetve a kilencedik helyen lévő Half-Life: Game of the Year Edition sem nevezhető mai játéknak.

A legtöbbet eladott játékok toplistája az április 7-ig tartó héten:

  1. The Sims: House Party / Electronic Arts
  2. Black & White / Electronic Arts
  3. Tribes 2 / Vivendi Universal Publishing
  4. The Sims / Electronic Arts
  5. The Sims: Livin' Large / Electronic Arts
  6. Roller Coaster Tycoon / Infogrames Entertainment
  7. Age of Empires II: Age of Kings / Microsoft
  8. Diablo II / Vivendi Universal Publishing
  9. Half-Life: Game Of The Year Edition / Vivendi Universal Publishing
  10. NASCAR Racing 4 / Vivendi Universal Publishing

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

GENERATÍV

0

A Stack Overflow adataival okosodik a ChatGPT

2024. május 9. 14:00

A Google után a másik legmeghatározóbb piaci szereplővel is együttműködést írt alá a világ legnagyobb fejlesztői közösségi platformja.