:

Szerző: sammer

2001. április 18. 20:20

Az Activision bejelentette a Soldier of Fortune II: Double Helix akciójátékát

Az Activision lerántotta a leplet a Raven legújabb játékáról, és bejelentette,

Az Activision lerántotta a leplet a Raven legújabb játékáról, és bejelentette, hogy készül a Soldier of Fortune II: Double Helix, a múlt év népszerű lövöldözős játékának folytatása. Az új játékot fejlesztő Raven Software-nek már számos nagyszerű játékot köszönhetünk, mint a fantasy környezetben játszódó Hexen és Heretic sorozatok, illetve a Soldier of Fortune kifejezetten erőszakosra sikeredett első része. A folytatásban John Mullins szerepében kell játszanunk, aki az eredeti játékban is a főhőst alakította. Mullins bőrében különböző szabványos feladatokat hajthatunk végre, mint a túsz szabadítás, felderítés és az akciójátékokhoz méltó "lőjj mindenre ami mozog" küldetések. A legtöbb küldetés ennek ellenére több módon lesz megoldható, így az erődemonstráció mellett csendben kémkedve, illetve a két módszer együttes alkalmazásával is végrehajthatjuk a feladatokat, néhány küldetést pedig John Mullins volt különleges erők hivatalnoki és katonai tanácsadói élete és tapasztalatai alapján kapunk.


A Soldier of Fortune II számos továbbfejlesztést tartalmaz az eredeti játékhoz képest, mint a valósághű sérülésmodell, csontváz alapú mozgás, és egy új terület megjelenítő rendszer ami lehetővé teszi, hogy valamilyen jármű vagy akár helikopter vezetése közben tüzeljünk az ellenségre. Az előző részhez hasonlóan itt is megtalálható lesz az "erőszak zár" amivel az erőszakos képek és hangok nagy részét kikapcsolhatjuk majd. A kiadó tervei szerint a SoF II: Double Helix 2001 végén fog az üzletek polcaira kerülni.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 21:21

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.