Szerző: bzd

2001. április 18. 19:46

Béta BIOS-ok VIA 686B hibajavítással Abit KT7A-hoz és Epox 8KTA3 & 8KTA3+-hoz

Az előző hét egyik slágertémája a VIA 686B Southbridge-ek hibája volt, melynek következtében az IDE csatornák közti nagyobb adatátvitelkor a rendszer rakoncátlankodhat, valamint SB Live! hangkártyák használatakor is gondok léphetnek fel. A hibát felmérve a VIA mérnökei arra a megállapításra jutottak, hogy az egy BIOS-frissítéssel orvosolható. Az Epox valamint az Abit már ki is adta a hiba javítását tartalmazó, egyelőre még béta stádiumban levő BIOS-aikat érintett SocketA alaplapjaikhoz.

Az előző hét egyik slágertémája a VIA 686B Southbridge-ek hibája volt, melynek következtében az IDE csatornák közti nagyobb adatátvitelkor a rendszer rakoncátlankodhat, valamint SB Live! hangkártyák használatakor is gondok léphetnek fel. A hibát felmérve a VIA mérnökei arra a megállapításra jutottak, hogy az egy BIOS-frissítéssel orvosolható. Az Epox valamint az Abit már ki is adta a hiba javítását tartalmazó, egyelőre még béta stádiumban levő BIOS-aikat érintett SocketA alaplapjaikhoz. Kérnék mindenkit, hogy a BIOS frissítésekor körültekintően járjon el, mert a művelet által magábanhordozott veszélyeken kívül ezek ráadásul még béta állapotú BIOS-ok is!

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról