:

Szerző: Bodnár Ádám

2001. április 18. 12:18

Magyar legenda: NVIDIA interjú

A HC.Gamer oldalán a CeBIT kiállításon készült interjú olvasható az NVIDIA képviselőivel. A válaszadók között volt a szerkesztőségünk által szeretve tisztelt Alain Tiquet is.

    "Találkozhatunk majd a GeForce3-al olyan sok formában, mint a GeForce2 esetében (MX, GTS, Ultra)?

    Emlékezz vissza a a TNT-re. Miután továbfejlesztettük a technológiát, és kihoztuk a TNT2-t, utána jött ki a Pro, Ultra, M64. Ezután jött a GeForce architektúra, azt is továbbfejlesztettük, és kiadtuk a GeForce2-t, majd jött a Pro, Ultra, MX. A GeForce3 esetében ugyanez a történet fog megismétlõdni.

    Tehát a GeForce3 esetében nem számíthatunk különbözõ verziókra a továbfejlesztés/ frissítés elõtt?

    Ugyanazt az utat fogjuk követni, amit eddig. (Tehát a frissítésig nem látunk majd differenciált változzatokat - HCG) Elõször mindig be kell járatni egy architektúrát, majd amikor már mennyiségi termelés és értékesítés folyik, akkor lehet diverzifikálni. Ezalatt az idõ alatt javulnak a gyártási eljárások, csökken a hibaarány. Ezért használjuk a hat hónapos termékciklusokat. "

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 22:34

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.