Szerző: Bodnár Ádám

2001. április 17. 17:06

Az Intel új központok létrehozásával bővíti e-business szolgáltatásait

[Mmd] Az Intel Corporation ma

[Mmd] Az Intel Corporation ma bejelentette, hogy bővíti az Intel Solution Services szakértői szolgáltatások kínálatát, aminek részeként új e-business tesztközpontok létesülnek Kalifornia és Virginia államban, Svédországban, Németországban, Indiában és Kínában, és emellett több mint 20 új szolgáltatással bővül a kínálat. Ezzel az e-business tevékenységek költséghatékonyságát és könnyebb bevezetését kívánják fejleszteni, tesztelni és finomítani.

Az Intel Solution Services a világ különböző pontjain eddig 16 tesztközpontot hozott létre (Intel Solution Centers - Intel Megoldásközpontok néven), és több helyen műszaki szakértők bevonásával elégíti ki a helyszíni tanácsadást igénylő ügyfelek igényeit.

Az új szolgáltatások között kell megemlíteni a finomhangolást, az infrastrukturális szolgáltatásokat, a szerverelemek integrálását, az új rendszerekre való áttérést, a hálózattervezést és hálózatfelügyeletet, valamint az építészeti tervezést.

Tavalyi megalakulása óta az Intel Solution Services több mint 100 ügyfelével - köztük a Fortune magazin 500-as toplistáján szereplő cégekkel, szoftvercégekkel és internetes cégekkel - kötött megbízási szerződéseket.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról