:

Szerző: Bodnár Ádám

2001. április 17. 11:42

A Compaq új kiegészítő termékeket kínál díjnyertes iPAQ Pocket PC számítógépéhez

[Mmd] A Compaq Computer Corporation ma több új, az iPAQ Pocket PC-hez kifejlesztett kiegészítő terméket mutatott be, és egyúttal bejelentette az iPAQ Pocket PC fejlesztői program kibővítését.

[Mmd] A Compaq Computer Corporation ma több új, az iPAQ Pocket PC-hez kifejlesztett kiegészítő terméket mutatott be, és egyúttal bejelentette az iPAQ Pocket PC fejlesztői program kibővítését.

Az új RS-232 soros kábel segítségével a felhasználók mobiltelefonjukat modemként csatlakoztathatják a Pocket PC-hez. A mobiltelefonok többségével kompatibilis RS-232 kábel gyors soros kommunikációs porttal egészíti ki a PC-t az interneten vagy a vállalati intraneten keresztül bonyolított vezeték nélküli adatkommunikáció elősegítése érdekében.

A felhasználók ezen túlmenően széles kínálatból választhatnak kiegészítőket (például az iPAQ Color Style Packs színösszeállításához illő, bővíthető sporttáskát vagy színes töltőtollakat) zsebszámítógépükhöz.

A Compaq az iPAQ Pocket PC fejlesztői programmal kapcsolatos újdonságok sorában három olyan eszközről is beszámolt, amelyek a Pocket PC-hez készült bővítőcsomagok illetve egyéb hardver- vagy szoftvermegoldások kifejlesztésének megkönnyítéséhez biztosítanak információkat és anyagokat (iPAQ Developer Source Kit CD-ROM, iPAQ Developer Sample Kit és iPAQ Expansion Pack Holder Kit).

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 00:20

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.